Trump naar Kralingen om ‘super awesome’ techno line-up

Toen op woensdag 31 januari de techno line-up van de Dagduik stage bekend werd gemaakt, schrok de Amerikaanse President Donald Trump even op uit zijn overpeinzingen na de State of the Union. Hij had al een NL-Alert ingesteld voor het moment dat de Dagduik stage haar artiesten zou aankondigen, en het kwam als geroepen. “Melania, book me a ticket to Rotterdam now! The Kralingse Bos Festival has Charlotte de Witte, which I cannot miss.”, riep de machtigste man ter wereld zijn vrouw toe.

Koning Willem-Alexander is niet per se verheugd om Trump op zijn verjaardag te verwelkomen: “maar hij heeft me 1.5 miljoen geboden voor een vriendelijk ontvangst en een persfoto, dus ja daar zeg je natuurlijk geen nee tegen.”
Kralingse Bos Festival neemt de implicaties van deze ontwikkeling heel serieus en stelt dat er voldoende maatregelen worden getroffen om bezoekers te beschermen tegen het ellebogenwerk van de president.

Dus wil je erbij zijn, inclusief exclusieve geheel optionele en fictieve meet&greet met The Donald, haal dan snel je Early Bird ticket voor maar €20. Want ze gaan keiharrrrrd, net als jij straks in het bos. Super gelimiteerde oplage, dus wees er als de kippen bij.

Kaarten
kopen


Copyright Révolt 2018 - Website by Howling